Ο Προμηθέας κόντρα στην Ουλμ για την επιστροφή στις νίκες (19.30)

Στόχος η παραμονή στις πρώτες θέσεις του 7DAYS EuroCup

Ο Προμηθέας γυρίζει σήμερα στην Πάτρα (Τόφαλος, 19.30) μετά από απουσία μιας εβδομάδας και ψάχνει απέναντι στην γερμανική ratiopharm Ulm την επιστροφή στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις που θα τον διατηρήσει στην πρώτη δυάδα του Α΄ Ομίλου στην κανονική περίοδο του 7DAYS EuroCup, θέλοντας ν’ αφήσει πίσω του τ’  ατυχή αποτελέσματα σε Μονακό και Ρέθυμνο.

Η ομάδα της Πάτρας έχει την ευκαιρία -σε περίπτωση νίκης της- να μπει στη μίνι διακοπή των 2 εβδομάδων του 7DAYS EuroCup στο “τιμόνι” του ομίλου, αφού η Virtus Bologna δοκιμάζεται στην Ανδόρρα, ενώ, παράλληλα, ο Προμηθέας συνεχίζει να νιώθει έντονη την απειλή της Monaco και της MoraBank Andorra, που ακολουθούν σε απόσταση μιας νίκης.

O προπονητής του Προμηθέα, Μάκης Γιατράς, αναμένεται να έχει πλήρη αποστολή στη διάθεσή του και περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι στο οποίο θα χρειαστεί και την ενέργεια από τον κόσμο για την επιστροφή στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις: «Πρόκειται για ένα πολύ καλό παιχνίδι επειδή η Ουλμ είναι μια πολύ ανταγωνιστική και καλά δομημένη ομάδα. Πρέπει να κάνουμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι, να είμαστε προσηλωμένοι στο πλάνο μας και να ξεπεράσουμε την κόπωση που έχει προκληθεί λόγω των ταξιδιών για τα εκτός έδρας παιχνίδια».

Από την πλευρά του ο προπονητής της ratiopharm Ulm, Jaka Lakovic δήλωσε τα εξής στον επίσημο διαδικτυακό ιστότοπο του 7DAYS EuroCup: «Μετά την νίκη στο Bamberg για το γερμανικό πρωτάθλημα ταξιδεύουμε στην Πάτρα για να πετύχουμε την 2η συνεχόμενη νίκη μας. Ακόμα κι αν αυτό μπορεί να μην είναι αρκετό για να μείνουμε “ζωντανοί” στο κυνήγι της πρόκρισης στη διοργάνωση του 7DAYS EuroCup, το σημαντικό είναι να κρατήσουμε ζωντανό το “μομέντουμ” της νίκης. Ο Προμηθέας Πάτρας είναι μια καλά προπονημένη ομάδα, που παίζει αληθινά ομαδικά».

ΣΧΟΛΙΑ