Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ πήραν θέση στο θέμα της πολυϊδιοκτησίας

ΠΑΟΚ: «Δεν έχουμε να κρύψουμε κάτι, πάμε στην ΕΕΑ»

Θέση αναφορικά με το θέμα της πολυϊδιοκτησίας πήραν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ.

«Θα πάρουμε τη δικογραφία και θα απολογηθούμε στις αρμόδιες αρχές, δηλαδή στην ΕΕΑ όπου έκανε και την καταγγελία ο Ολυμπιακός», επεσήμαναν οι άνθρωποι της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

Ο Μάκης Γκαγκάτσης τόνισε ότι ο «Δικέφαλος» είναι κατά οποιασδήποτε μορφής πολυιδιοκτησίας, ενώ πρόσθεσε ότι είναι ανοιχτός να μπουν ακόμα πιο αυστηρές ποινές για τέτοιους είδους ζητήματα.

«Θεωρείτε ως θέσφατο ότι η καταγγελία του Ολυμπιακού θα γίνει δεκτή. Από πού; Υπάρχει μία επιτροπή που βάσει νόμου εξετάζει μία καταγγελία και πλέον υπάρχει εκκρεμοδικία. Δεν μπορεί η Super League να υποκαταστήσει την ΕΕΑ, είναι σαφές, άλλωστε εκεί προσέφυγε και ο Ολυμπιακός, στην ΕΕΑ. Είμαστε κατά οποιασδήποτε μορφής πολυιδιοκτησίας. Άλλωστε ο νόμος είναι σαφής. Είμαστε υπέρ ΓΣ ιδιοκτητών, απλά να το ξέρουμε λίγο νωρίτερα αφού ο κ. Σαββίδης δε διαμένει Ελλάδα», τόνισε.

«Οποιαδήποτε αλλαγή στους νόμους και στους κανονισμούς δεν μπορούμε να πούμε τώρα αν είμαστε υπέρ ή κατά αν δεν ξέρουμε καταρχήν ποιοι είναι αυτοί και αν δε συζητήσω με τον κ. Σαββίδη και με το νομικό επιτελείο. Τώρα συζητιέται ο νέος αθλητικός νόμος και είναι ευκαιρία να μπουν ακόμη αυστηρότερες ποινές σχετικά με την πολυιδιοκτησία. Ο κ. Σαββίδης δεν έχει καμία άμεση ή έμμεση σχέση με την Ξάνθη, ούτε επηρεάζει αποφάσεις ή ασκεί επιρροή. Γνώση της καταγγελίας έχουμε μόνο μέσω των ΜΜΕ αφού ακόμη δεν παραλάβαμε τη δικογραφία», πρόσθεσε ο κ. Γκαγκάτσης.

Σημειώνεται ότι ΠΑΟΚ και Ξάνθη έχουν κληθεί την ερχόμενη Πέμπτη (19/12) για ακρόαση ενώπιον της ΕΕΑ αναφορικά με το θέμα που έχει προκύψει μετά την καταγγελία της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΟΛΙΑ