Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019
20.5 C
Πάτρα

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Λαμπρόπουλος : «Όταν είσαι πρωταθλητής πρέπει να συνηθίσεις στην πίεση»

Λαμπρόπουλος : «Όταν είσαι πρωταθλητής πρέπει να συνηθίσεις στην πίεση»

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος είναι το κεντρικό πρόσωπο στο match programme της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο, με τον Έλληνα αμυντικό να αναφέρεται στην πίεση με την οποία πρέπει να ζουν οι ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό, στο βαρύ πρόγραμμα που έχει μπροστά της η «Ένωση», αλλά και στη συμμετοχή στο Champions League.

«Όταν είσαι ο πρωταθλητής, πρέπει να συνηθίσεις στην πίεση. Εμένα μου αρέσει το ότι μας κυνηγάνε για να μας πάρουν τον τίτλο, μου αρέσει ότι κάθε ματς θα θέλουν να μας κερδίσουν γιατί παίζουν με τους πρωταθλητές. Πρέπει να πατήσουμε εκεί και να γίνουμε ακόμα καλύτεροι έτσι ώστε να επεκτείνουμε την κυριαρχία μας και να μας κυνηγάνε και του χρόνου και τον άλλο χρόνο και όσο πιο μακριά γίνεται.

Μας αρέσει πολύ η διαδικασία των συνεχόμενων αγώνων είναι κάτι που το συνηθίσαμε από πέρυσι. Θέλουμε να ευχαριστηθούμε το Champions League, αλλά γνωρίζουμε ότι ο πρώτος μας στόχος παραμένει το πρωτάθλημα και ότι προέχει το ματς με τον Πανιώνιο που είναι ομάδα την οποία με τίποτα δεν μπορείς να υποτιμήσεις», τόνισε μεταξύ άλλων ο Έλληνας αμυντικός.

Πηγή: Real.gr –

ΣΧΟΛΙΑ