Επέστρεψαν από το International Tiger Boxing Cup οι αθλητές πυγμαχίας της Ε.Α.Π.

Με τις αποσκευές τους γεμάτες εμπειρίες επέστρεψαν από το International Tiger Boxing Cup που διεξήχθη στα Ιωάννινα, οι αθλητές του τμήματος πυγμαχίας της Ε.Α.Π.

Για πρώτη φορά από την επανασύσταση της ομάδας, οι πυγμάχοι της Ε.Α.Π. συμμετείχαν σε μία διεθνή διοργάνωση, γεγονός που καθιστά ακόμη πιο σημαντική την προσπάθεια που κατέβαλαν.

Ο πρωταθλητής Παμπαίδων, Βασίλης Παπαδόπουλος είχε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει sparring δοκιμάζοντας πρακτικά τις δυνάμεις του, ο επίσης, πρωταθλητής Παμπαίδων Μάριος Παπαδόπουλος έκανε έναν πολύ καλό αγώνα, αλλά δεν τα κατάφερε απέναντι στον Καραγιάννη, ενώ ο Πέτρος Νταντίνης ανέβηκε στο ρινγκ για πρώτη φορά αναδεικνύοντας τη δυναμική του. Στην αποστολή συμμετείχε και ο μικρός Φίλιππας Μπάσης από τις Ακαδημίες.

Όλοι οι αθλητές δοκίμασαν τις δυνάμεις τους και δούλεψαν σκληρά σε προπονητικό και αγωνιστικό επίπεδο, ενώ στο πλαίσιο ανασυγκρότησης του τμήματος ο προπονητής, Ιωάννης Χαζάπης εξήγαγε ασφαλή συμπεράσματα για τη λειτουργία και τη συνοχή της ομάδας που θα ενισχύσουν τη δυναμική της.

Την αποστολή συνόδευσε ο Έφορος του τμήματος, Ιωάννης Σταθόπουλος, ο οποίος δήλωσε «είμαστε ευχαριστημένοι από την απόδοση και τις προσπάθειες των αθλητών μας, αν και περιμέναμε περισσότερα ματs, προκειμένου τα παιδιά να μπορέσουν να εξοικειωθούν.  Όλοι μας οι αθλητές τήρησαν κατά γράμμα τις οδηγίες του έμπειρου προπονητή μας, ο οποίος στηρίζει τα παιδιά με σκοπό να δίνουν το 100% των δυνατοτήτων τους. Αυτό που επιδιώκουμε είναι το ιστορικό τμήμα πυγμαχίας της ΕΑΠ να αποκτήσει την παλιά του θέση και αυτό θα το καταφέρουμε, μόνο, χτίζοντας βήμα- βήμα τη σχέση μας με τους αθλητές οι οποίοι πρέπει να αισθάνονται το σύλλογο δεύτερη οικογένειά τους. Κυρίαρχη σημασία για εμάς έχει τα παιδιά να αποκτήσουν μέσα από το άθλημα αυτοπεποίθηση, δυναμική και να εξελίξουν τις ικανότητές τους, ενώ οι νίκες έρχονται σε δεύτερη μοίρα».

PYGMAXIA

ΣΧΟΛΙΑ