Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Νίκη παραμονής για τους Φοίνικες Γλυφάδας Πατρών

Εντυπωσιακή νίκη από τη Βασιλική Ηλιοπούλου

Στο κλειστό γυμναστήριο του Γ.Α.Σ. Ελευσίς έγινε το σαββατοκύριακο το προτελευταίο αγωνιστικό διήμερο στα πρωταθλήματα της Α2 εθνικής κατηγορίας γυναικών.

Η ομάδα γυναικών των ΦΟΙΝΙΚΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΠΑΤΡΩΝ , που αγωνίσθηκε στο φετινό πρωτάθλημα χωρίς ιδιαίτερη μεταγραφική ενίσχυση, εκτός της κορασίδας Δέσποινας Μυτακίδου, εξασφάλισε τη παραμονή της μετά και τη νίκη της επί του ΟΕΑ ΕΔΕΣΣΑΣ. με 4-1.

Ο Δημήτρης Ντεμίρης στον αγώνα με την Έδεσσα κατέβασε τη βασική σύνθεση με τις ΕΛΕΝΑ ΑΜΠΑΤΖΗ (2 νίκες) , ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ (2) και ΑΘΗΝΑ ΛΙΒΙΕΡΑΤΟΥ.

Στη συνάντηση της Κυριακής απέναντι στο ΓΑΟ Πειραία, με δεδομένο ότι πλέον έχει εξασφαλισθεί η παραμονή, στη θεση της ΑΜΠΑΤΖΗ αγωνίσθηκε η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΥΤΑΚΙΔΟΥ. Ο αγώνας ξεκίνησε με τη ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ να κάνει τη νίκη του πρωταθλήματος απέναντι στη Βουλγάρα Νέλι Τουσλέκοβα. Ήταν το μοναδικό επί μέρους θετικό αποτέλεσμα για τους Φοίνικες  , μάλιστα η αριστερόχειρας πρωταθλήτρια μας έκανε ανατροπή από 0-2 σετ και υποχρέωσε την πολύ αξιόλογη ξένη αθλήτρια στην πρώτη ήττα της στο πρωτάθλημα.

Η νίκη της Βασιλικής έχει μεγάλη σημασία γιατί η έμπειρη ξένη αθλήτρια είναι σε πολύ υψηλή θέση στη πανελλήνια κατάταξη των γυναικών (RANCING LIST) και οι βαθμοί που πήρε με τη νίκη της η Πατρινή αθλήτρια  την εδραιώνουν στη πρώτη θέση της κατάταξης των κορασίδων.

ΣΧΟΛΙΑ