Αγάπη αδερφική: Ο Νεϊμάρ δεν χάνει τα γενέθλια της ετεροθαλούς αδελφής του

Μπορεί το όνομα Ραφαέλα Μπέκραν  να μην σας λέει τίποτα, όμως αν σας πληροφορήσουμε ότι πρόκειται για την εκθαμβωτική αδελφή του Νεϊμάρ, σίγουρα δεν θα το ξεχάσετε.

Στη Βραζιλία, η Ραφαέλα είναι εξίσου γνωστή με τον αδελφό της. Απόδειξη; Η Ραφαέλα έχει περισσότερους από δύο εκατομμύρια followers στο Instagram και κάθε φωτογραφία που ανεβάζει συγκεντρώνει χιλιάδες Like.

Αυτό όμως που προκαλεί ερωτήματα είναι το γεγονός ο Νεϊμάρ για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά έχασε σημαντικό αγώνα της ομάδας του Παρί Σεν Ζερμέν για να δώσει το «παρών» στα γενέθλια της ετεροθαλούς αδερφής του.

Με πρόσχημα τον τραυματισμό στο μετατάρσιο, ο Νεϊμάρ, ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες του πλανήτη, επέστρεψε στη Βραζιλία για να γιορτάσει τα γενέθλια της μικρότερης αδερφής του.

Ο 25χρονος επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν ανέβασε στο Instagram φωτογραφία του με τη 22χρονη Ραφαέλα να τον φιλάει στο μάγουλο: «Συγχαρητήρια αγάπη μου, αξίζεις όλο τον κόσμο. Σ΄αγαπάω Ραφαέλα».

Η ξεχωριστή μέρα της Ραφαέλα δημιούργησε θεωρίες συνωμοσίας για τον μεγαλύτερο αδερφό της και λέγεται έντονα ότι σκόπιμα απέχει από μεγάλους αγώνες για να βρίσκεται κοντά της.

Πάντως αν δει κάποιος τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media υπάρχουν πολλές κοινές τους φωτογραφίες.

ΣΧΟΛΙΑ